Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Trondheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trondheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trondheim miniopas

Trondheim
Autonvuokraus Trondheim

Tarvitsetko vuokra-auton Trondheimissa? Ehkä etsit halvinta mahdollista autovuokrausta tietyksi ajaksi? Voit säästää rahaa vertaamalla autonvuokraushintoja netissä. Auton varaaminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen lähtöä. Oletpa Trondheimissa sitten lomalla tai liikematkalla, voit olla varma, että löydät vuokra-auton, joka sopii sekä tarpeisiisi että budjettiisi täydellisesti. 

Tietoa Trondheimista

Trondheimin yliopistokaupunki (170 000 asukasta vuonna 2010) sijaitsee Sør-Trøndelagin läänissä, Nid-joen suulla Trondheimin vuonossa. Kaupungin perusti viikinkikuningas Olav Tryggvason vuonna 977, ja se oli Norjan pääkaupunki vuodesta 1030 aina vuoteen 1217 asti. 

Nykyään Trondheim on suosittu matkakohde sekä tärkeä kaupan keskus ja liikenteen risteyskohta alueella. ”Hurtigruten” Bergenin ja Kirkenesin välillä on tärkeä julkinen rannikkoreitti, joka kuljettaa matkustajia ja rahtia. 

Majesteettinen ”Nidarosdomen”, jonka rakentaminen aloitettiin jo 11. vuosisadalla, on sekä kaupungin suurin nähtävyys että koko Norjan kansallinen pyhäkkö. Nidarosdomen on lisäksi eräs pohjoisen mielenkiintoisimmista keskiaikaisista rakennuksista. 

Muiden Trondheimin nähtävyyksien joukossa voit nähdä keskustassa seisovan korkean pylvään päässä olevan Olav Tryggvasonin patsaan, vanhan kaupungin sillan veistettyine portaaleineen, ”Vår Frue” -kirkon 1200-luvulta, ”Erkebispegårdenin” kivisen myös 1200-luvulta peräisin olevan rakennuskompleksin, ”Kristiansten Festning” -linnoitus vuodelta 1648 sekä ”Munkholmenin” – pienen saaren, joka sijaitsee 2 kilometrin päässä Trondheimsfjordenin kaupungin keskustasta, mistä voit löytää myös Munkholmin linnoituksen osia 1500-luvulta. Myös virkistysalueena toimivalle saarelle, josta löytyy lisäksi upeat uintimahdollisuudet, pääsee lautalla. 

Trondheimista löytyy on useita museoita – niiden joukosta löytyy esimerkiksi NTNU ”Vitenskapsmuseet” (yliopistomuseo, jossa on luonnonhistoriaa ja kulttuurinäyttelyitä), merimuseo ”Vitensenteret” (suosittu tiedeperintökeskus ja planetaario), ”Ringve”-museo (kansallinen museo musiikille ja soittimille), kasvitieteellinen puutarha, Juutalainen museo sekä useita taidemuseoita ja gallerioita. 

Huimat 124 metriä korkea torni ”Tyholttårnet” on suosittu matkailukohde Trondheimissa. Vierailijat saavat upeat näkymät kaupunkiin tornin näköalatasanteelta, joka sijaitsee 70 metriä maanpinnan yläpuolella. Tornissa voit myös käydä syömässä pyörivässä ravintola ”Egonissa”. 

Tarjoamme autonvuokrausta kaupungin keskustassa ja Trondheim Værnesin lentokentällä. Meillä on laaja valikoima vuokra-autoja molemmissa kohteissa, joitakin vuokrattavissa olevia autoja ovat muun muassa Toyota Avensis, Ford Focus Estate, Volkswagen Golf, Audi A3, BMW 3-sarja, Toyota Minibus ja Mercedes C-luokka. Kokeile yllä olevaa hakukonetta ja varaa vuokra-autosi kolmen helpon vaiheen kautta. 

Lentokenttä

Kansainvälinen lentokenttä Trondheim Lufthavn – Værnes (TRD) sijaitsee 33 kilometriä itään kaupungin keskustasta. Omassa rakennuksessa, saapumisaulan oikealla puolella, useilla autovuokraamoilla on sivukonttorinsa – näiden joukosta löytyvät Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Budget. 

Vuokra-autolla Trondheimissa sinulla on mahdollisuus tutustua kaupunkia ympäröivään alueeseen olematta riippuvainen julkisesta liikenteestä. 

Retket vuokra-autolla Trondheimissa. 

Vinkki automatkustajille voisi olla vierailu Rørosin kaivoskaupungissa, 154 kilometriä kaakkoon Trondheimista. Kaupunki tunnetaan aiemmasta kuparikaivoksestaan, ja vierailu Røros-museoon, josta löytyvät suosittelemisen arvoiset ”Olav”-kaivos, ”Smelthytta” sekä ”Sleggveien”. Muita nähtävyyksiä ovat Røros-kirkko vuodelta 1784, puumaja-asunto 1600- ja 1700-luvuilta. Røros on kokonaisuudessaan sisällytetty UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. 

On myös mahdollista tehdä retki Stjørdalin kaupunkiin Stjørdalsfjordenin vieressä 33 kilometriä itään Trondheimista. Läänin suosittu nähtävyys on linnanlinnoitus “Steinvikholm Slott” vuodelta 1532, joka sijaitsee Skatvalissa, 12 kilometriä pohjoiseen Stjørdalista. Historiallinen rakennus seisoo saarella, jonne pääsee siltaa pitkin toukokuusta lokakuuhun. 

Toinen suosittu turistikohde on 17 kilometriä Stjørdalista itään sijaitseva Hegra-linnoitus. Se on kansallinen muistomerkki, josta löydät myös museon. 

”Stjørdal Værnes” -ulkomuseo on myös tutustumisen arvoinen kohde. Kulttuurimuseossa on hienoja näyttelyitä, ja lisäksi paikalta löytyy viikinkikauden hautakumpu. ”Værnes Kirke”, kirkko vuodelta 1140, sijaitsee myös lähellä.