Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Trondheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trondheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trondheim miniopas

Trondheim

Autonvuokraus Trondheim

Trondheimin yliopistossa kaupungin (170000 asukasta vuonna 2010) sijaitsee Etelä-Trøndelagin lääni – by Nidelva päättyi Trondheimin vuonossa. Kaupunki perustettiin vuonna 997, jonka Viking kuningas Olav Tryggvason, ja oli pääkaupunki vuosina 1030-1217

Trondheim on nykyään suosittu matkailukohde, ja se on myös tärkeä kaupallinen keskus ja liikenteen solmukohta alueella. Hurtigruten ( Bergen – Kirkkoniemi ) satama kaupungin päivittäin.

Majesteettinen katedraali – alkoi 1100 – on kaupungin suurin turisti ryhtynyt toimiin ja Norjan kansallinen pyhäkkö. Tuomiokirkko on myös yksi Skandinavian mielenkiintoisimmista keskiaikaisia rakennuksia.

Muita nähtävyyksiä Trondheim, mukaan lukien korkea pilarin patsas Olav Tryggvason joka seisoo aukiolla keskustassa, Vanhan kaupungin sillan sen veistetyt puiset portaaleja, Our Lady’s kirkko 1200, arkkipiispa’s Palace – rakennuspalikoita kiven 1200, Kristiansten linnoituksen 1648 ja Munkholmen – pieni saari sijaitsevat 2 kilometrin päässä keskustasta Trondheim, Norja – jossa voit nähdä osana Munkholm linnoituksen 1600.On lauttayhteyksiä saari, joka on myös suosittu virkistysalue hyvä uinti.

Trondheim on useita museoita – myös NTNU museo (yliopisto Luonnontieteellinen ja kulttuurihistoria), merimuseo, tiedekeskus (Popular Science toimintakeskus, johon planetaario), Ringve museo (National Museum of Music ja soittimet), kasvitieteellinen puutarha, Jewish Museum – ja määrä Taidemuseot ja galleriat.

124 metriä korkea Tyholttårnet on suosittu matkailukohde Trondheimissa. Vierailijat saavat upeat näkymät kaupunkiin tornin näköalatasanne, joka sijaitsee 70 metriä maanpinnan yläpuolella. Voit myös käydä pyörivässä ravintolassa ”Egon”.

Trondheim Lentokenttä – Værnes sijaitsee 32 kilometriä itään keskustasta

Halpavuokraauto.fi tarjoaa autonvuokraus Trondheimin kaupungin ja Trondheimin Vaernes lentokentälle .Meillä on hyvä valikoima vuokra-autoja sekä kohteisiin ja joitakin autoja voi vuokrata Toyota Yaris, Ford Focus Estate, VW Golf, Audi A3, BMW 3-sarjan, Toyota pikkubussien ja Mercedes C-luokka. Kokeile hakukone ja varaa vuokra-auto 3 helppoa vaihetta.

Suomi