Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mongstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mongstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mongstad miniopas

Mongstad
Autonvuokraus Mongstad

Mongstad on teollisuustontti sijaitsee kauimpana pohjoisessa niemimaalla Lindås Hordaland lääni Länsi-Norjassa – Noin. 60 km pohjoiseen Bergen.

At Mongstad on Norjan suurin öljynjalostamo – omistama Statoil ja Shell. Statoil operoi myös keskus öljyn liittyvään toimintaan. Mongstad on Norjan suurin tonneissa – ja Euroopan suurin öljy Rotterdamin sataman Alankomaissa.

Mongstad on osittain Lindås kunnan ja osittain Austin yhteisössä. Kunnat ovat tunnettuja kauniista Länsi maisemat ympäröivät vuonot, vuoret ja meri.

Lindås kylä sijaitsee 13 km kaakkoon Mongstad. Lisäksi Lindås Centre – ostoskeskus kauppoineen, kampaamo, pankki, pizzeria, lääketieteelliset toimistot jne.

On Lindås niemimaalla on monia mahdollisuuksia kalastukseen useita uima-alueita, patikointi-ja pyöräilyreittejä ja kalastus.

Lähin lentokenttä on Bergen Flesland Airport sijaitsee 82 km etelään Mongstad.