Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bergen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergen miniopas

Bergen
Autonvuokraus Bergen

Tarvitsetko vuokra-autoa Bergenissä? Haluatpa sitten noutaa autosi lentokentältä tai kaupungin keskustasta, löydät taatusti omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan vuokra-auton. Auto kannattaa varata jo hyvissä ajoin ennen matkalle lähtöä. Siten ajoneuvo on valmiina sinua varten saapuessasi kohteeseen. Kun käytössäsi on vuokra-auto Bergenissä, sinun ei tarvitse huolehtia julkisen liikenteen käytöstä, ja voit tehdä mukavia matkoja muihin Länsi-Norjan kohteisiin. 

Yleistä tietoa Bergenistä

Bergenin asukasluku on noin 257 000 (2009), ja se on sekä Norjan toiseksi suurin kaupunki että Länsi-Norjassa sijaitsevan Hordalandin läänin hallinnollinen keskus. Kaupunki (nor. Bjørgvin) perustettiin vuonna 1070 seitsemän vuoren juurelle ja rannikolle Norjanmeren/Pohjanmeren rannalle. Vuoteen 1314 asti Bergen oli Norjan pääkaupunki, ja 1300-luvulta 1750-luvulle saakka se oli hyvin tärkeä Hansaliiton kaupunki. 

Bergenissä on monia kiinnostavia nähtävyyksiä. Niistä tärkeimpiä ovat kaupungin vanhin säilynyt rakennus, 1100-luvun puolivälistä peräisin oleva Pyhän Marian kirkko sekä tuomiokirkko, joka on myös 1100-luvulta ja jota on restauroitu ja uudelleen rakennettu useita kertoja. Muita tärkeitä keskiaikaisia rakennuksia ovat Bergenhusin linnoituksen vanhimmat osat, joihin kuuluvat Håkonshallen (1200-luvulta) ja Rosenkrantzin torni (1200- ja 1500-luvuilta). 

Bergenin kuuluisin nähtävyys on ”Bryggen”, joukko hansakauden kaupparakennuksia, jotka on myös listattu Unescon maailmaperintökohteiden listalle. Toinen suosittu vierailukohde on ”Troldhaugen”, kaunis ja omaleimainen säveltäjä Edvard Griegin koti, joka sijaitsee Fanan kaupunginosassa. Löydät alueelta myös Griegille omistetun museon. Kalatori – kaupungin vanhin markkinapaikka – on vilkas kohde erityisesti kesäaikaan. 

Bergen on yksi Norjan tärkeimpiä kulttuurikaupunkeja. Joitakin sen ydininstituutioista ovat teatteri ”Den Nationale Scene” sekä konserttitalo ”Grieghallen”. Kaupungissa järjestetään vuosittain toukokuun lopusta kesäkuun alkuun kestävä kansainvälisestikin tunnettu ”Bergen International Festival” -tapahtuma. Muista nähtävyyksistä on syytä mainita myös Bergenin museo, Bergenin taidemuseo sekä Bergenin merimuseo. Upea Bergenin akvaario on myös paikka, jota ei kannata jättää väliin. 

Matka Pohjoismaiden vanhimmalla raideköysiradalla 350 metriä korkean Fløien-vuoren huipulle on myös kokeilemisen arvoinen elämys. Vaihtoehtoisesti voit matkata gondolihissillä korkeimmalle Bergenin seitsemästä vuoresta, eli Ulrikenille, joka kohoaa 643 metriä merenpinnan yläpuolelle. 

Tarjoamme laajan valikoiman vuokra-autoja Bergenissä lentokenttä Bergen Flesland Airportilla (BGO). Valitse haluamasi kohde Bergenissä ja saat heti yleiskuvan saatavilla olevistaa vuokra-autoista. 

Lentokenttä

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä, Bergen Airport – Flesland (BGO), sijaitsee 15 kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Useilla maineikkailla autovuokraamoilla on toimistonsa saapumishallissa. Näitä ovat muun muassa Avis, Budget, Hertz, Europcar ja Sixt. Vuokra-autot on parkkeerattu muutaman minuutin kävelymatkan päähän terminaalirakennuksesta. 

Pysäköintimahdollisuudet 

Parkkipaikan löytäminen Bergenin keskustassa on suhteellisen helppoa, erityisesti parkkihallista. Bygarasjen ”the City Garage”, on Bergenin suurin parkkihalli, jossa on 2 265 paikkaa. Se sijaitsee aivan ostoskeskus Bergen Storsenterin vieressä. Lisäksi kadulla on monia maksullisia pysäköintiruutuja. 

Ajovinkkejä

Läntisessä Norjassa on monia kiehtovia matkareittejä. Turistit sekä ulkomailta että muualta Norjasta matkaavat kokemaan alueen luonnon kauneuden. 

Kun sinulla on vuokra-auto Bergenissä, voit esimerkiksi ajaa Vossin kuntaan Hordlandissa. Vossenvangenin kylä sijaitsee sisimpänä Vangsvatnet-järven rannalla noin 102 kilometriä Bergenistä koilliseen. Voss on tunnettu kauneudestaan –Länsi-Norjan luonto korkeine vuorineen ja syvine laaksoineen yhdistettynä jokiin, vesiputouksiin ja järviin. Alueella on kaksi hiihtokeskusta, jotka ovat auki talvisin, ja kesällä suosittuja aktiviteetteja ovat koskenlasku, kalastus ja melonta. 

Vossenvangenissa voit vierailla Finnesloftetissa, joka on kansallinen kulttuuriperintökohde vuodelta 1295. Vossin perinnemuseossa on hyvin säilynyt piha, jonka vanhimmat rakennukset ovat 1600-luvulta. Vossin kirkko vuodelta 1270 on myös näkemisen arvoinen kohde. 

Ajaminen Edvarg Grieg -museoon Troldhaugeniin, joka sijaitsee vain 7 kilometriä Bergenin keskustasta, on myös hyvin suosittua. Troldhaugen rakennettiin vuonna 1885 ja säveltäjä Edvard Grieg (1843–1907) vietti siellä 22 vuotta elämästään. Nykyään talo toimii museona, jossa pidetään säännöllisesti myös konsertteja.