Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bergen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergen miniopas

Bergen

Autonvuokraus Bergen

Bergen, joka on noin. 257000 asukasta (2009) on toiseksi suurin kaupunki jälkeen Oslossa , hallinnollinen keskus Länsi Norja maakunnan Hordaland.Se perustettiin vuonna 1070 (Björgvin) että jalka seitsemän kukkulan – ja merirajoilla ja Norja Sea / Pohjanmeri. Vuoteen 1314, Bergen oli Norjan pääkaupungissa – ja vuosina 1300 ja noin. 1750 oli tärkeimmistä kaupungeista Saksan hansaliiton.

Bergen on useita nähtävyyksiä tarjota. Jotkut tärkeimmistä on St. Mary’s Church keskeltä 1100 (kaupungin vanhin rakennus) ja katedraali (vuodesta 1100, mutta myöhemmin uudelleen ja uudelleen sen jälkeen useita tulipaloja).   Muita tärkeitä keskiaikaisia rakennuksia ovat vanhimmat osat Bergen linna, josta löydämme Håkonshallen (1200) ja Tower (1200-tallet/1500-tallet).

Bergenin tunnetuin nähtävyys on Bryggen – yhtenäinen rakennuksia Hansa aikana, joka on Unescon maailmanperintökohde. Myös Troldhaugen, säveltäjä Edvard Griegin kaunis ja erottuva asuntoja kaupunginosassa Fana on suosittu matkailukohde. Täällä löydät myös erillinen Grieg Museum. Ja kalatorin keskustassa – kaupungin vanhin kauppapaikka – se on hyvin täynnä, varsinkin kesäisin.

Bergen on yksi tärkeimmistä kulttuurillisista kaupungeista – ja jotkut keskeiset toimielimet Teatteri National Theatre ja Concert Hall Hall. Ja joka vuosi touko-ja kesäkuussa on kansainvälisesti tunnettu festivaali. On syytä myös Bergenin museo, Bergen taidemuseo ja Bergenin merimuseo.   Lisäksi upea akvaario vetovoima useimmat ihmiset pitäisi nähdä.

Kiertue Pohjoismaiden vanhin rautatie köysiradalla huipulle 350 metriä korkea vuori Fløien ei halveksittava – tai voit ottaa gondolin alkuun Bergenin seitsemän vuorta, Ulriken (643 m).

Bergen Airport – Flesland , joka sijaitsee noin. 20 km etelään keskustasta.

Halpavuokraauto.fi tarjoaa hyvän valikoiman edullisia autonvuokraus Bergen Bergen Flesland Airport. Valitse haluamasi kohde Bergenin ja saat välittömästi luettelon käytettävissä vuokra-autoja.

Suomi