Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Porsgrunn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Porsgrunn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Porsgrunn miniopas

Porsgrunn
Autonvuokraus Porsgrunn

Porsgrunn on kunta sijaitsee Kaakkois- Norjassa, ja kuuluu läänin Telemark.Entinen kunnat Brevik ja Eidanger kuulla tänään Porsgrunn ja Skien kommune raja kulkee lähellä keskustaa Porsgrunn.

Porsgrunn perustettiin vuonna 1807, keskustassa on lähes 13000 asukasta (2010). Kaupunki sijaitsee suulla Telemark kanavan ja Porsgrunn joki jakaa kaupungin kahteen osaan – itään ja länteen. Porsgrunn on tärkeä teollisuuden kaupungin ja on monipuolinen kulttuurielämä.

Suurin ja tunnetuin turisti ryhtynyt toimiin kaupungin Porsgrunds posliini – entinen tuottaja posliinia, joka on perustettu vuonna 1885. Nykyään tehtaanmyymälä rakennus – sekä museo, jossa muun muassa voi nähdä historiallisen ja ainutlaatuisen posliini esineitä.

Keskustassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja kävelykatuja, kahviloita / ravintoloita ja yöelämää. Lisäksi kaupunki on suuri ostoskeskus ”Downtown” yli 70 myymälää.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat Maritime Museum – kanssa taloa ja myymälöiden 1700 – 1800: n, kaupungin museo – joka koostuu vanha pappila vuodelta 1784, kaunis puutarha, jossa muun muassa Tulli talo 1661 (kaupungin vanhin talo), Itä Porsgrunn kirkon 1760 ja Länsi Porsgrunn kirkko 1758.

Porsgrunn on vaihdellut rantaviivaa monta kylpylälaitokset, mutta lyhyen matkan päässä sekä metsä-ja vuorille.

Skien Airport on lähinnä alueellinen lentokenttä – joka on 11 km luoteeseen Porsgrunn.Lähin kansainvälinen lentokenttä on Sandefjord – Torp. Tämä sijaitsee 47 km länteen Porsgrunn.