Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Gjøvik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Gjøvik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Gjøvik miniopas

Gjøvik
Autonvuokraus Gjøvik

Gjøvik sijaitsee Etelä-Norjassa, länsirannalla Norjan suurimman järven,. Lähes 30000 asukkaan Gjøvik on suurin kaupunki Oppland läänissä. Se kasvoi noin vanha Gjøvik maatilan ja kaupungin asema saavutettiin vuonna 1861. Gjøvik Gard (lueteltu alussa 1800 paikalle keskiaikainen kartano Gjøvig) on tällä hetkellä kaupungin kulttuurikeskus.

Niistä nähtävyydet ovat Gjøvik Olympic Cavern Hall (rakennettu yhdessä talviolympialaiset lähellä Lillehammerissa vuonna 1994) on suurin sisätiloissa sali vuoristossa (sisältää jäähalli, uima-allas ja konserttisali).

Muuten Gjøvik vetonaula vanha höyrylaiva ”Skibladner” – maailman vanhin siipiratasalus että menee kiinteä reitti liikenteessä (kesällä). Soittamalla muut kaupungit järven ympärillä (Lillehammer, Hamar, Moelv) – ja paikat Cape, Panengen ja Eidsvold. ”Skibladner” käytetään myös tilausliikenteen, ja tunnetaan myös lempinimellä ”Mjøsa valkoinen joutsen.” Se on rakennettu vuonna 1856, ja näin ollen vuonna 2006 viettää 150-vuotisjuhliaan.

Muita nähtävyyksiä Gjovik: Eiketunet historiallinen museo (ulkoilmamuseo, joka sijaitsee mäen vieressä keskustassa), Science Center Inland (teknologiatoimia keskellä) ja Manner-Lido (vesipuisto kaupunki, jossa ulkouima-allas, hyppytorni (10 m), lastenallas, hiekka lentopallokenttä mm).

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee 70 km etelään Gjøvik.