Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stord

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stord sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stord miniopas

Stord
Autonvuokraus Stord

Stord on kunta Hordalandin lääni Länsi-Norjassa sijaitsevan eteläosan saaren Stord vuonna Norjassa. Stord sijaitsee välissä Stavangerin ja Bergenin, alueella Sunnhordaland, ja on tärkeä kaupallinen keskus alueella.Se on silta saarelta mantereelle.

Stord tuli kaupunki vuonna 1997, ja monitoimitalo – joka on 11400 asukasta (2009) – kutsutaan Leirvik.

Keskustassa on kauppoja ja ostoskeskuksia, ravintoloita ja yöelämää, mistä Leirvik on lyhyt matka merelle ja vuorille, kulttuuri-ja harrasteita. Satamasta Leirvik on lauttayhteyksiä monissa muissa paikoissa länsirannikolla.

Stord on useita nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä – mukaan lukien Stord kirkon 1857, 16 metriä korkea ”Storddøra” (joka on veistoksen laiturilla Leirvik), Mining Museum Litlabø, Galleria Giga (taidegalleria, jossa näyttely tärkeitä Norja taiteilijoiden), ja Sunnhordaland museo sijaitsee Sunnhordaland pihalla ja 11 vanhaa rakennuksia 1500 – ja 1600-luvulla. Vanhin rakennus on ”Adlandstova” 1400-luvulta peräisin.

Saarella on Halsnøy Halsnøy luostarin 1164 – rakennettiin vikinghøvingen Erling Skakke. Rauniot luostarikirkko on nykyään museona, ja voi lautalla Leirvik saarelle.Matka kestää noin tunnin. 1 tunti.

Muuten Stord uima-allas dioja, hyppytorni ja uima-allas lapsille – ja on nähtävyys koko perheelle.

Stord Airport – Sørstokken, joka sijaitsee 12.7 km länteen Leirvik.