Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tønsberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tønsberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tønsberg miniopas

Tønsberg
Autonvuokraus Tønsberg

Tønsberg on kunta Vestfold maakunta, ja että itärannikolta Oslonvuonolle. Itse kaupungissa on noin Tønsberg. 40000 asukasta (2010), ja on Vestfold n hallinnollinen keskus ja tärkein kaupallinen kaupunki.

Tønsberg ja perustettiin vuonna 871 ja on Norjan vanhin kaupunki. Sillä on useita historiallisia nähtävyyksiä – esimerkiksi Castle Rock, joka on suurin raunio puisto. Se on myös Slottsfjelltårnet rakennettu kivestä 1888, kaupungin maamerkki. Lisäksi on olemassa rauniot keskiaikainen linna Tunsberghus, joka oli suurin linnoitus 1200-luvulla.

Kun jalka Castle Rock on Slottsfjell museo, joka esittelee Vestfold historian kanssa painotetaan merenkulun ja valaanpyyntiä.

Muita nähtävyyksiä ovat TønsbergTønsberg tuomiokirkko 1858, Sem kirkon 1100,   Haugar taidemuseo (näyttely nykytaiteen Norja taide) – ja nykyaikainen kirjasto, joka oli Norja teräsrakentamisen hinta 1993 – ja joka on rakennettu yli rauniot vanha Pyhän Olavin luostari alkaen 1100.Nämä näkyvät kirjaston kellarissa.

Tønsberg on suosittu kylpyläkaupunki kesällä, ja on kaunis rannikko, erinomaiset rannat, marina ja monipuolinen yöelämä. Keskellä on myös ”Farmandstredet” – yksi suurimpia ostoskeskuksia on 126 myymälää.

Lähin lentokenttä on Sandefjord – Torp, joka sijaitsee 25 km lounaaseen Tønsberg.