Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bergen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bergen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bergen Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bergen Lentokenttä
Autonvuokraus Bergen Lentokenttä

Bergen Lentokenttä Flesland (BGO) sijaitsee lentokentällä 20 km etelään Bergen. Lentokenttäbussi välillä lentoaseman ja Bergenin kulkee joka 15 minuutti päivässä ja kestää noin 30 minuuttia. Myös veneen päässä lentokentältä. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla ovat Hertz, Europcar, National, Budget ja Avis. Bergen Airport Flesland on äänestetty Euroopan parhaaksi lentoasemaksi ja maailman 6 paras lentokenttä British Travel Magazine Wanderlust Travel Awards.

Kun 4.808.419 matkustajaa vuonna 2008, Bergen Airport, toiseksi suurin Norjassa. Suoria lentoja 23 eri kansainvälisiin kohteisiin lentokentältä. Pääkohde on Oslomonien lentojen edestakainen lento päivässä.On päätetty, että lentoaseman päivitetään.

Bergen Airport on 7 erilaista ravintolaa, tax-free ja joissakin myymälöissä. Se on langaton internetyhteys, pankki-ja kokoustiloja. Huhtikuussa 2007 avattiin ensimmäinen Airport Hotel Clarion Hotel Bergen Airport on tilaa 650 hengelle.