Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vadsø

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vadsø sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vadsø miniopas

Vadsø
Autonvuokraus Vadsø

Rannikkokaupunki Vadsø (noin 5000 asukasta vuonna 2010) sijaitsee itäosassa Finnmarkin, pohjoisen puolella Varanginvuonoon. Vadsø on sekä kaupallinen ja hallinnollinen keskus Finnmarkin läänissä (Norjan pohjoisin ja suurin alue).

Vadsø on päivittäin saapuvat rannikkovesissä ( Bergen – Kirkkoniemi ).

Jo vuonna 1500 oli Vadsø suuri kalastajakylä, mutta ei saanut kaupunkioikeudet vasta 1833.

Nähtävyydet Vesisaaren on ennen kaikkea arktisen maiseman keskiyön aurinkoa kesällä, ulkoilu ja metsästys ja kalastus. Talvella voit kokea luonnon ilmiö Aurora Vesisaaren ja osallistua moottorikelkoilla tai koiravaljakkoretkelle.

Vesisaaren museo / Ruijan Kuka museo on näkemisen arvoinen. Museo sijaitsee Outer Esbensgården Kvenby hieman pois keskustasta – ja Norja kauppa 1850 –   ja dokumentointiin ja levittämiseen monikulttuurisen historian Norjan Koillis-rajalla.Täältä saat tietoa Norja, suomi, saame ja venäläiseen kulttuuriin. Vieressä museo säilynyt useita rakennuksia – muun muassa Tuomainegården.

Vadsøya Kulttuuri Park kuuluu myös museo – sekä näyttelyn ”ilmalaivat ja veneitä”, joka sijaitsee Hurtigruten laiturilla.

Vadsø isännöi vuosittain useita kulttuuritapahtumia – myös Crab Festival Polar Specatcle ja Varangin Festival – blues ja jazz-festivaaleilla elokuussa.

Kaupungin alueellinen lentoasema – Vadsø lentokenttä – sijaitsee 4 kilometriä itään keskustasta.