Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sandefjord Torp Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sandefjord Torp Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sandefjord Torp Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sandefjord Torp Lentokenttä
Autonvuokraus Sandefjord Torp Lentokenttä

Sandefjord Torp Airport (TRF) sijaitsee 7.5 km koilliseen Oslon ja noin 110 km lounaaseen Oslossa. Bussit lentoaseman sekä Tukholman ja Oslon, ja siellä on juna-asema on vain muutaman kilometrin päässä lentokentältä, joka liittyy bussikuljetus.Autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Hertz, Budget, Europcar ja Natinal.

Vuonna 2008 vieraili 1.572.942 matkustajaa Sandefjord Torp Airport.Tukholmasta, matka noin 25 eri Euroopan kohteisiin ja 5 kansalainen. Lentokenttää käytetään pääasiassa halpalentoyhtiöiden ja Ryanair on yhtiö, joka lentää eniten kohteisiin lentokentältä.

Sandefjord Torp Airport on neljä eri baareja, kahviloita ja baareja, tullitta ja kirjakauppa. Muita palveluja ovat langattomat Internet, kokoustila ja ATM. Lähin hotelli on noin 3 km päässä lentokentältä.