Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stavanger

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stavanger sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stavanger miniopas

Stavanger

Autonvuokraus Stavanger

Stavanger sijaitsee luoteisosassa tasainen maisema Jæren – välillä Boknafjord ja Pohjanmeren – on hallinnollinen keskus Rogalandin läänissä. Kaupungissa on 121610 asukasta (2009), ja se neljänneksi suurin. Kun koko pääkaupunkiseudun (joka sisältää myös naapurikaupunkiin Sandnes) väkiluku kasvaa lähes 200.000.Stavanger on usein kutsuttu ”Norjan öljy pääoma” – niin laaja öljyteollisuus on perustettu vuonna Pohjanmeren 1970.

Stavanger: n historia juontaa pitkälle taaksepäin, ja palauttaa rautakaudella maatilalla Ullandhaug osoittaa, kuinka ihmiset elivät täällä siirtymävaihe (n. 350-550 jKrKr.).Koska 1120-luvulla, kun Stavanger valittiin piispa, se on pidettävä kaupungin.

Yksi Stavanger kuuluisimmat nähtävyydet ovat Stavangerin tuomiokirkko (St. Swithun). Se on luultavasti rakennettu 1120-luvulla, ja on Norjan vanhin tuomiokirkko. Se sijaitsee kauniilla paikalla Breiavatnet keskustassa kaupungin. Muuten, se tulee säilyttää ja palauttaa kaupunkiympäristö ”Old Stavanger” mainitaan (173 puurakennuksia lopusta aikana 1700 – alussa 1800), Valberg Tower (n. 1850) ja Vanhan sataman laituria.

Kaupungissa on myös useita mielenkiintoisia museoita – myös suhteellisen uusi Norja Petroleum Museum, Museum (joka on osa yliopiston Stavanger), Stavanger taidemuseo ja Stavangerin museo, mukaan lukien sisältää Ledaal kartano, joka on asema kuninkaan asuinpaikka.

Muuten, Stavanger aktiivinen utelivsby, joka, koska se yhdessä laajan öljyteollisuuden Pohjanmerellä, on kansainvälinen tunnelma. Ja lapsiperheille Huvipuisto (yksi maan suurin huvipuisto – 23 km etelään Stavanger), suosittu retki.

Stavanger – Sola sijaitsee 16 km lounaaseen kaupungin.

Varaukset autonvuokraus Stavanger lähellä Stavanger Sola Airport on helpompaa kuin koskaan. Valitse matkakohde hakukone, klikkaa haluamasi auton ja anna luottokorttisi tiedot välittömästi varauksen. Saat muutamassa tunnissa saada vahvistuksen bestilllingen ja tietoa linkin ja autonvuokraus tarjoaja.

Suomi