Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stavanger

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stavanger sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stavanger miniopas

Stavanger
Autonvuokraus Stavanger

Oletko menossa lomalle tai työmatkalle Stavangeriin ja tarvitset vuokra-autoa? Ehkäpä etsit erityisen hyvää vuokra-autotarjousta Stavangerin lentokentältä. Tässä voit vertailla vuokra-autojen hintoja Stavangerissa – haluatpa sitten noutaa vuokra-autosi lentokentältä tai Stavangerin keskustasta. Voit säästää reilusti rahaa varaamalla vuokra-auton netistä ja samalla vältyt kuluttamasta turhaa aikaa autojen vuokraustiskillä. 

Monet päätyvät noutamaan vuokra-autonsa lentokentältä Stavanger Airport – Sola (SVG), joka sijaitsee 14 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Saapumishallin ulkopuolelta löydät useiden vuokra-autofirmojen, kuten Avisin, Hertzin, Budgetin, Europcarin ja Sixtin toimistot. 

Kun käytät Stavangerissa vuokra-autoa, et ole riippuvainen julkisesta liikenteestä, ja lisäksi sinulla on vapaus tutustua alueeseen omaan tahtiisi. 

Yleistä tietoa Stavangerista

Stavanger, joka sijaitsee kaakkoisosassa Jærenin tasaista seutua Bokna Fjordin ja Pohjanmeren välissä, on Rogalandin läänin hallinnollinen keskus. Stavangerin asukasluku on noin 121 610 (2009), mikä tekee siitä Norjan neljänneksi suurimman kaupungin. Kun mukaan lasketaan koko kaupunkiseutu (sisältäen myös naapurikaupunki Sandnesin), asukasluku nousee lähes 200 000:een. Stavangerista puhutaan usein Norjan öljypääkaupunkina, koska laajamittaisia raakaöljytoimintoja perustettiin Pohjanmerelle 1970-luvulla. 

Stavangerin historia ulottuu kauas, ja restauroitu rautakautinen Ullandhaugin pihapiiri havainnollistaa, miten ihmiset elivät paikassa kansainvaellusaikana (350–550 jaa.). Vuodesta 1120, jolloin Stavangeriin perustettiin piispanistuin, sitä on pidetty kaupunkina. 

Yksi Stavangerin kuuluisimmista nähtävyyksistä on Stavangerin tuomiokirkko, ”Saint Swithun”. Kirkko on oletettavasti rakennettu 1120-luvulla ja on Norjan vanhin säilynyt tuomiokirkko. Se seisoo kauniisti Breiavatn-järven rannalla kaupungin keskustassa. Kaupungin nähtävyyksistä on myös mainittava hyvin säilynyt ja restauroitu kaupunkialue ”Vanha Stavanger” (173 taloa 1700-luvun lopulta ja 1800-luvun alkupuolelta), Valbergin torni (noin vuodelta 1850) ja Vågenin vanha satama-alue. 

Kaupungissa on myös useita kiinnostavia museoita, mukaan luettuina suhteellisen uusi Norjan öljymuseo, Stavangerin yliopistoon kuuluva arkeologinen museo, Stavangerin taidemuseo sekä Stavangerin museo, johon kuuluu muun muassa ”Ledaal-”linna, jolla on kuninkaallisen asunnon status. 

Lisäksi Stavangerissa on myös vilkas yöelämä, jossa laajojen Pohjanmeren öljytoimien vuoksi on kansainvälinen vire. Lapsiperheille kiinnostava vierailukohde on yksi maan suurimmista teemapuistoista, ”Kongeparken”, joka sijaitsee 23 kilometriä Stavangerissta etelään. 

Lentokenttä Stavanger Airport – Sola sijaitsee 14 kilometriä kaupungista lounaaseen. 

Vuokra-auton varaaminen Stavangerista ja Stavanger Solan lentokentältä ei koskaan ole ollut helpompaa. Valitse kohteesi yllä olevasta hakukoneesta, klikkaa haluamaasi autoa ja syötä luottokorttitietosi varauksen tekoa varten. Saat muutaman tunnin sisällä varausvahvistuksen, jossa on autovuokraajan tiedot sekä osoite. 

Ajovinkkejä

Kun käytössäsi on vuokra-auto, sinulla on vapaus tehdä mukavia päiväretkiä Stavangerin seudulla. Kesällä suosittu aktiviteetti on ajaa Solan rannalle, joka sijaitsee 15 kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Solasta löytyy aurinkoa, alueen paras ranta sekä uintimahdollisuuksia. Paikka on myös tuuli- ja vesiurheilua harrastavien matkailijoiden suosiossa. 

Toinen vuokra-autolla tehtävä retki on ajaa upealle Preikestolenin (suom. saarnastuoli) näköalapaikalle, joka sijaitsee Lysefjordin vuonossa noin 61 kilometriä Stavangerista itään. Aja maantietä 13 (riksvei 13) Lauvvikin telakkarantaan, josta matkustat laivalla yli Oanesin. Sitten voit ajaa koko matkan Preikestolen Fjellstueen ja jatkaa jalan varsinaiselle näköalapaikalle. Preikestolen on 604 metriä korkea kivimuodostelma, ja se on yksi Norjan tärkeimmistä nähtävyyksistä.