Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fredrikstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fredrikstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fredrikstad miniopas

Autovuokraamo Fredrikstad
Autonvuokraus Fredrikstad

Fredrikstad sijaitsee Østfold läänissä, jossa Norjan pisin joki – Glomma – juoksee vuonoon. Kaupungissa on 72760 asukasta (2009), ja viime vuosina kasvanut lähes kokonaan naapurikaupunkiin Sarpsborg. Fredrikstad on perustettu vuonna 1567 ja oli pitkään merkittävä varuskuntakaupunki.

Fredrikstad suurin nähtävyys on alkuperäinen kaupunki – Vanha kaupunki – itäpuolella on Glomma, joka tunnetaan nimellä Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt linnoitettu kaupunki. Fortress valleilla kanssa vallihaudat (tähtimuodon) ja penger satamien 1600 ovat ehjät – ja kaupunki on myös monia kauniita rakennuksia 1700 ympäröivän King’s turvetta. Näiden joukossa on ”vanha orjuuden” (1731), Palace Tykistö (1733), Hall (1784) ja Itä-Fredrikstad kirkko (1779). On monia muita mukavia ravintoloita vanhassakaupungissa.

Käytössä länsipuolella Glomma, keskellä modernin Fredrikstad – jossa useimmat kaupat ovat, ja tässä olemme myös löytää Fredrikstad katedraali (1882). Katsoi myös Isegran saari osana Fredrikstad kaupunki. Se sijaitsee siellä Glomma jakautuu itä-ja Länsi-kilpailu – ja aivan Isegran on suurempi Kråkerøy, joka kuuluu myös kunnan Fredrikstad. Tässä on ratkaisu tehty useita löytöjä kivikaudelta.

Niistä historiallisia nähtävyyksiä Fredrikstad on muuten Kongsten nopeasti (aivan vanhankaupungin vieressä) ja Isegran nopeasti (saarella Isegran) mainitsi – molemmat osa Fredrikstad linnoituksen. Ja Glemmen kirkko, aivan keskustasta pohjoiseen, on kunnan vanhin kirkko (rakennettu noin. 1182).

Lähin lentokenttä on lentokenttä Moss – Rygge, joka on 29 km pohjoiseen Fredrikstad.