Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Lillehammer

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lillehammer sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lillehammer miniopas

Lillehammer
Autonvuokraus Lillehammer

Lillehammer (26.100 asukasta vuonna 2009) sijaitsee itäosassa Oppland maakunta, ja se on alueellinen keskus Gudbrandsdalen. Kaupunki sijaitsee pohjoisessa lopussa järvi, joka on Norjan suurin järvi.

Lillehammer sai kaupunkioikeudet vuonna 1842 ja on kansainvälisesti tunnettu paikka talviolympialaisissa vuonna 1994.

Kaupunki on myös tunnettu taloon yksi suurimmista matkailukohteet – huvipuistosta. Tämä on huvipuisto, jossa taikuus ja seikkailuun teema, jossa voit myös kokeilla koskenlaskua tai hyödyntää paikan päällä vesipuistossa, moottoriurheilu, ratsastaa, elokuvateatteri jne. Lisäksi voit vierailla maatilalla, jossa se katsoi, karjan lukumäärä.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungin kirkon Lillehammerissa 1882, Lillehammer taidemuseo – myös teosten Edvard Munch ja erityinen osasto nykytaiteen Olympic Park, Olympic Museum (historia olympialaiset vuodesta 776 eKr.Kr. nykypäivään) ja Maihaugen – ulkoilmamuseo, jossa rakennukset vuosilta 1700 –   ja 1900, on myös Garmo sauvakirkko peräisin 1200-luvulta sijaitsee.Lisäksi sivustolla on Postimuseo.

Höyrylaiva Skibladner ”on toinen suosittu matkailukohde. Tämä on ainoa siipirataslaiva ja vanhin alus toiminnassa – rakennettu 1850-luvulla. Alus lentää järven ja ottaa pois ja matkustajat Lillehammerissa.

Lillehammer on myös suosittu talviurheilukeskus – erinomaiset hiihto, hiihtohissit, laskettelurinteet ja vaihtelevassa maastossa.

Lähin lentokenttä on Oslon Gardermoenin lentokentältä, joka sijaitsee 145 km etelään Lillehammerissa.