Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stokmarknes

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stokmarknes sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stokmarknes miniopas

Stokmarknes

Autonvuokraus Stokmarknes

Stokmarknes sijaitsee Nordlandin läänissä alueella Vesterålen, ja on hallinnollinen keskus Hadsel kunta. Stokmarknes 3100 asukasta (2009) ja tuli kaupunki vuonna 2000. Kaupunki sijaitsee pohjoisen puolella Hadseløya, ja on silta mantereen kautta Borøybrua ja Hadsel silta.

Suurimmat tulonlähteistä Stokmarknes on kalastus ja matkailuun. Satama, joka sijaitsee keskustassa, jossa päivittäin saapuvat Hurtigruten ( Bergen – Kirkkoniemi ).

Nähtävyydet Stokmarknes on ennen kaikkea Pohjois-Norja luonto, ja on suosittu vuori vaelluksille Storheia – jossa on panoraamanäkymät Vesterålenissa ja Lofoottien.

Stokmarknes lasketaan Coastal syntymäpaikka ”ja laituri on Coastal Express Museum – näyttely Coastal eri aikakausina. Eläkkeellä laiva M / S Finnmarkenin ”on osa museon, joka sijaitsee rakennuksen ulkopuolella. Se on avoinna yleisölle ympäri vuoden.

Myös Hadsel kirkko 1824 on tutustumisen arvoinen – kahdeksankulmainen kirkko alttaritaulun vuodesta 1520.

Kaupungin alueellinen lentoasema – Stokmarknes Airport – Skagen, joka sijaitsee 8 km koilliseen downtown.

Suomi