Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kristiansand Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristiansand Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristiansand Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kristiansand Lentokenttä

Autonvuokraus Kristiansand Lentokenttä

Kristiansand lentokentälle, Kjevik Airport (MAN) on 16 km koilliseen Kristiansand .On shuttle välillä Kristiansandin lentokentän ja muiden kaupunkien alueella. On myös mahdollista saapua veneellä laiturille Kjevik 5 minuutin päässä terminaalista. Lentoasemalla saat vuokrata auton Hertz autovuokraamojen, Europcar, Sixt, Avis ja Budget.

915089 matkustajia kävi Kristiansand lentokentälle vuonna 2008. Suoria lentoja 7 eri kansainvälisiin kohteisiin Euroopassa, ja lentokenttä on tarjolla viisi eri lentoyhtiöitä.

Kristiansand lentokentällä ei ole ravintolaa, mutta 2 kioskia, jos se on mahdollista ostaa peruselintarvikkeita ja juomia. Se on verovapaa myymälä, langaton internet, kokoustilat ja matkatoimisto. Lähin hotellit Rica Hotel Eläinpuisto ja Quality Hotel & Resort Kristiansand on shuttle-bussi.

Suomi