Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Vaxjo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Vaxjo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Vaxjo miniopas

Autovuokraamo Vaxjo
Autonvuokraus Vaxjo – Kuva: © Lars Aronsson

Växjö on kaupunki noin. 60000 asukasta, sijaitsee Etelä Ruotsi – maisema Smoolannin.Se on hallinnollinen keskus Kronobergin läänissä. Växjö, jota ympäröi järvet puolelta, ovat jäljempänä ”Euroopan vihrein kaupunki.”

On olemassa useita mielenkiintoisia museoita Vaxjo – mukaan lukien Smoolanti museo (ruotsiksi lasimuseo), ja Regementsmuseet Psykiatrihistoriska museo.Muuten, Växjö tuomiokirkko merkittävä nähtävyys. Vanhimmat osat ovat peräisin keskiajalta, mutta vuoden 1800 – ja 1900-luvulla kirkko oli vahvasti uudelleen. Se on kuuluisa sen kaksi ohut, tyylikäs torni.

Saat historiallisia muistomerkkejä on kolme linnoja ja ympäri kaupunkia, jotka kaikki ovat suosittuja kohteita: Kronobergin linnan rauniot (vanhin osa peräisin 1400’s) – sijaitsee saarella Helgasjön, Bergkvara Palace (1470’s) – 6 kilometriä keskustasta länteen ja paljon nuorempi Tele Borg’s Palace (1800) eteläpuolella kaupunkia.

Alueellinen lentokenttä Smaland Airport on noin. 5 km NW Växjön keskustasta.