Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Helsingborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Helsingborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Helsingborg miniopas

Autovuokraamo Helsingborg
Autonvuokraus Helsingborg

Helsingborg sijaitsee Skåne läänissä Etelä-Ruotsissa on 92000 asukasta (2007).Kaupunki sijaitsee missä välisellä merialueella Ruotsi ja Tanska – Juutinrauman – sen kapeimmillaan. Merialue on 4 km pitkä, ja siellä on lauttayhteys välillä Helsingborgin ja Tanskan kaupunki Elsinoren vuodesta 1892.

Helsingborg on rikas kulttuuri-ja viihdekeskus – museoiden, teatterin ja konserttitalon.Vuonna   Keskus on myös 35-metriä korkea linnan torni Kärnan peräisin 1300 – jäänne vanhasta linnoituksia.Kärnan on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, ja tornin huipulla on upeat näkymät yli kaupungin.

Muita matkailukohteita Helsingborg ovat St. Mary Kyrka vuodesta 1100 on romaanista tyyliä, Dunkers Kulttuuritalo – arkkitehtoninen nähtävyys, joka sijaitsee myös taidenäyttelyitä, musiikki-, matkailu-toimiston ja ravintola, Fredriksdal Air Museum – sen historiallisia rakennuksia ja sen kasvitieteellinen puutarha, Sofiero linna ja linnan puisto ja Tropikariet – jossa koko perhe Saat lisätietoja eksoottisia eläimiä.

Muuten kaupunki on kauniit rannat, kaunis puistot ja torit sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

Angelholm – Helsingborg lentokentälle on 34 kilometriä keskustasta pohjoiseen, se on suorat lennot Tukholmaan.