Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kiiruna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kiiruna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kiiruna miniopas

Autovuokraamo Kiiruna
Autonvuokraus Kiiruna

Kiiruna (18 100 asukasta vuonna 2006) sijaitsee Pohjois-Ruotsissa, ja se on osa Norrbottenin läänissä.Kaupunki on tyypillinen kaivos kaupunkiin, joka sijaitsee kahden vuoriston ja Loussavaarra Kiirunavaara. Ruotsin korkein vuori – Kebnekaise (2104 m) – sijaitsee 85 km päässä Kiirunan.

Ympäri vuoden voit saada opastettu kierros maailman suurin maanalainen rautamalmikaivos – Omat tiedot LKAB: n Kiirunan. Minun on edelleen toiminnassa, ja yksi tärkeimmistä tulonlähteistä.

Kiiruna on subarktisen ilmasto raskas lumi ja pakkanen talvi – joten se on loistava talviurheilukeskus. Vierailu kaupungin kesällä, voit kokea yöttömän yön.

17 km kaupungin ulkopuolella Jäähotellissa, joka on yksi Ruotsin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Tässä uutta jäätä hotelli on rakennettu joka talvi, joka pitää yön vieraita joulukuu-huhtikuu. Hotellissa on kaksi ravintolaa, ja on tunnettu taiteen jään sisustus.

Kiirunan kirkko vuodelta 1909 on myös suosittu nähtävyys kaupunkiin. Kirkko on saanut innoituksensa Sami teltta-kuten rakennuksia, ja on saanut useita palkintoja kaunista arkkitehtuuria.

Es Range Space Center sijaitsee 45 km kaupungin ulkopuolella ja raketti käynnistää pohja ja luontokeskus. Paikka on avoinna heinäkuu-elokuu, ja on merkittävä matkailukohde tilaa ystäville.

Kiirunan lentoasema on 9 km kaupungin keskustan ulkopuolella ja on pohjoisin lentokenttä Ruotsi.