Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Östersund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Östersund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Östersund miniopas

Autovuokraamo Østersund
Autonvuokraus Østersund – Kuva: © Jesus Corrius

Östersund sijaitsee Ruotsissa, ja hallinnollinen keskus Jämtlannin läänissä.Kaupunki – joka perustettiin vuonna 1786 – on n.. 44000 asukasta.

Östersund markkinoidaan ”Winter City” – ja monet nähtävyydet liittyy myös talviurheilua. Täällä on katsottu mestaruutta sekä pikaluistelussa, ampumahiihto, hiihto ja lumi-rajat.

Kaupunki on muuten tunnettu kahvila ja kulttuurinen paikka – ja kulttuurilaitokset ovat tarpeeksi Jamtli (Jämtlandin County Museum) tutuimpia. Se on paikallinen ja kulttuurihistoriaa, joka on myös korostanut voimakkaasti dramatisoitu tarinankerrontaa.   Myös Jämtlannin lento ja Lotta museo ja Gaaltije (Etelä-Sami kulttuurikeskus) on suosittu matkailukohde Östersundissa.

Lähin lentokenttä on Åre Östersundin lentokentälle, joka sijaitsee Frösön – noin. 12 km keskustasta länteen.