Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Uddevalla

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Uddevalla sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Uddevalla miniopas

Autovuokraamo Uddevalla
Autonvuokraus Uddevalla – Kuva: © Harri Blomberg

Uddevalla sijaitsee Lounais osa Ruotsia – maisema Bohuslänin.Kaupungissa on hieman yli 30000 asukasta ja se on hallinnollinen keskus Länsi-Götanmaan läänissä. Uddevalla on ollut kaupungin asema vuodesta 1498, ja se on kytketty meressä pitkä, kapea vuono.

Uddevalla on nykyaikana lähinnä tunnettu laivanrakennusteollisuuden (Uddevallavarvet).

Yksi kaupungin nähtävyyksiin on Tures linna, rakennettu korkean vuoren lounaisosassa keskustan vuosina 1899-1912 – niin yksityinen kesäasunto. Se on rakennettu keskiaikaiseen tyyliin. Vuonna 1950 linna tuhoutui tulipalossa, mutta rauniot se on edelleen suosittu paikka – ei vähiten siksi, upeat näkymät.

Muuten kaunis ranta kuuluu – lisäksi Uddevallassa on useita mielenkiintoisia museoita. Näitä ovat Bohuslän Museum & Konsthall, Will Pankki ja ruotsalainen museo Sjömanshusmuseum.

Lähin suuri lentokenttä on Landvetter Göteborg – noin. 89 km etelään Uddevalla.