Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Trollhättan

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trollhättan sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trollhättan miniopas

Autovuokraamo Trollhättan
Autonvuokraus Trollhättan – Kuva: © Tubaist

Trollhättan on teollinen kaupunki noin. 46000 asukasta, sijaitsee Länsi-Götanmaan lääni – 32 kilometriä itään Uddevallassa ja 77 km pohjoiseen / koilliseenGöteborgissa. Trollhättan sai kaupunki 1916 – ja tunnetaan parhaiten tuotantolaitos autojen merkki Saab (joka vuonna 2010 otti haltuunsa hollantilainen autonvalmistaja Spyker Cars). Myös lentokoneiden moottoreiden tehdas Volvo Aero sijaitsee Trollhättanissa.

Suosituimmat matkailukohteet Trollhättanissa liittyy Göta Älv, joka virtaa kaupungin läpi. Tämä koskee vesiputous Trollhättefallen ja – eikä vähiten –   82 km pitkä Trollhättanin kanava, joka yhdistää Ruotsin suurin järvi, Vänern, jossa Kattegat.Siinä osassa kanava sijaitsee Trollhättanin on Polhems slussled, lukitusjärjestelmä nimetty suunnittelija Christopher Polhem (1661-1751). Hanke päättyi vuonna 1752, vuosi sen jälkeen Polhems kuolema – mutta vanhin lukko (Lilla Edet Slussen) perustettiin sukupolvi aikaisemmin (1607).

Muiden nähtävyyksien kaupunki on SAAB museo ja tiedekeskus Innovatum mainittu. Muuten se on viime vuosina kehittynyt jännittävä ympäristö elokuvatuotannon Trollhattan – kansanomaisesti kutsutaan Trollywood ”.

Alueelliselle lentoasemalle Trollhättan-Vänersborg Flygplats (ja reitit Tukholman Arlandan ja Bromman lentokenttien ) sijaitsee 5 km koilliseen kaupungin – vaikka Lähin kansainvälinen lentokenttä Landvetter vuonna Göteborgissa.