Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Tukholma Skavsta Airport

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tukholma Skavsta Airport sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tukholma Skavsta Airport miniopas

Autovuokraamo Tukholma Skavsta Airport

Autonvuokraus Tukholma Skavsta Airport – Kuva: © Svens Welt

Tukholman Skavstan lentokentän (NYO) sijaitsee 100 km etelään Tukholmasta ja 7 km päässä kaupungin Norrköpingin.Bussit välillä lentoaseman ja kaupungit Tukholma, SödertäljeNorrköping ja Linköping .Europcar, Budget, Sixt, Hertz ja Avis-auton yritykset, jotka perustuvat lentoasemalla.

Noin 2,5 miljoonaa matkustajaa vierailulla Tukholman Skavstan lentokentän vuosittain, ja se on kolmas suurin lentokenttä Ruotsissa .Se on ensisijaisesti halpalentoyhtiöt palvelevat lentokenttä, joka on päätukikohta Ryanair. Ryanair tarjoaa suoria lentoja noin 40 eri Euroopan kohteisiin.

Tukholman Skavstan lentokentälle on yksi valikoima kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Lentoasema on myös internetyhteys, pankki-ja ensiapu. Hotel Connetc sijaitsee lentoaseman ja kokoustilat. Se on myös Park Inn Rezidor SAS sijaitsee lähellä.

Suomi