Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tukholma Skavsta Airport

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tukholma Skavsta Airport sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tukholma Skavsta Airport miniopas

Autovuokraamo Tukholma Skavsta Airport
Autonvuokraus Tukholma Skavsta Airport – Kuva: © Svens Welt

Tukholman Skavstan lentokentän (NYO) sijaitsee 100 km etelään Tukholmasta ja 7 km päässä kaupungin Norrköpingin.Bussit välillä lentoaseman ja kaupungit Tukholma, SödertäljeNorrköping ja Linköping. Europcar, Budget, Sixt, Hertz ja Avis-auton yritykset, jotka perustuvat lentoasemalla.

Noin 2,5 miljoonaa matkustajaa vierailulla Tukholman Skavstan lentokentän vuosittain, ja se on kolmas suurin lentokenttä Ruotsissa. Se on ensisijaisesti halpalentoyhtiöt palvelevat lentokenttä, joka on päätukikohta Ryanair. Ryanair tarjoaa suoria lentoja noin 40 eri Euroopan kohteisiin.

Tukholman Skavstan lentokentälle on yksi valikoima kauppoja, kahviloita, baareja ja ravintoloita. Lentoasema on myös internetyhteys, pankki-ja ensiapu. Hotel Connetc sijaitsee lentoaseman ja kokoustilat. Se on myös Park Inn Rezidor SAS sijaitsee lähellä.