Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Visby

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Visby sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Visby miniopas

Autovuokraamo Visby
Autonvuokraus Visby

Visby on ainoa kaupunki Gotlannin saarella Itämeressä – ja siten hallinnollinen keskus Kymenlaakso. Kaupungilla on pitkä historia, ja on arvioitu, että se oli perustettu jo noin 900 jKrKr. Myöhemmin se oli keskeinen asema Saksan hansaliiton. Visby on noin. 22500 asukasta.

On useita historiallisia monumentteja Visby – ja kaupungin vanhassa keskustassa (mukaan lukien noin 150 keskiaikaista) Unescon maailmanperintökohde. Yksi nähtävyyksistä on   Visby Cathedral (S, ottaa katedraali Mary) – katedraalin 1225Lisäksi on peräti 14 keskiajan ja ympäri kaupunkia.

Myös vanha verho seinän 1200 (3.5 km säilytetään) on suosittu matkailukohde. Muuten Visby museo ja kaunis Bota Niska Trädgården mainittu.

On lautalla Visbyn niin Oskarshamnin ja Nynäshamn on Ruotsin mantereelta – ja alueellinen lentokenttä sijaitsee noin Visby Flygplats. 3.5 km keskustasta pohjoiseen.