Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Södertälje

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Södertälje sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Södertälje miniopas

Autovuokraamo Södertälje
Autonvuokraus Södertälje – Kuva: © Anita Wahlund

Södertälje, joka on noin. 68000 asukasta, sijaitsee Södermanlannin (Sörmlannissa) – tarkemmin sanottuna Tukholman läänissä, 36 km lounaaseen pääkaupungissa.Södertälje on ollut kaupungin asema, sillä noin. 1380, mutta jo 600s, se oli keskellä täällä.

On olemassa useita mielenkiintoisia museoita Södtertälje – mukaan lukien Marcus Wallenberg Hall, joka on ajoneuvon museo.   On monia autoja museo (særøig merkkituotteiden Scania), mukaan lukien mutta igså joitakin vanhoja rautateiden autoja.

On Torekällberget, laitamilla kaupungin löydämme Torekällbergets museo ja museo Södertäljessä. Se on rakennettu historiallinen kaupunkiympäristön kanssa rakennuksia 1700 – 0g 1800, joka muutti tänne kaupungin kunnostaminen siellä vuonna 1960. Lisäksi on alue Torekällberget nimeltään ”Maa”, jossa saat tietoa maatalouden Södermanland aikaisemmin.

On Torekällberget on myös vanha tuulimylly ”Väderkvarnen”, joka on kuuluisa maamerkki kaupunkiin.

Lähin suuri lufyhavn vanhaa lentokenttä on Tukholma – Bromma – sijaitsee noin 36 km koilliseen Södertälje.