Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Linköping

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Linköping sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Linköping miniopas

Autovuokraamo Linköping
Autonvuokraus Linköping – Kuva: © Thuresson

Linköping on Ruotsin kaakkoisosassa – joella Stångån – ja kuuluu Itä-Götanmaan läänissä.Linköping on Ruotsin 5 suurin kaupunki, jossa 145000 asukasta (2010).Kaupungilla on rikas kulttuurielämä taiteen, teatterin, historian, konsertteja, markkinoita ja festivaaleja.

Keskellä on suuri ostoskeskus, ravintoloita ja kahviloita sekä vilkas yöelämä. Kaupungissa on myös suuri puistojen ja virkistysalueiden. Merkittävä vetonaula  kaupungin keskiaikainen Linköpingin tuomiokirkko, ja sen 107 metriä korkea torni.Lähellä on Castle & Domkyrkomuseet.

Myös taidehalli ”Passagen” – sijaitsee Stora Torget on mainittava.Täällä vierailijat voivat nähdä monipuolinen näyttely nykytaiteen – luoma alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten taiteilijoiden.

Toinen suosittu matkailukohde Linköping on ulkoilmamuseo Gamla Linköping. Sivusto näyttää, miten ihmiset   asui ja eli 1900-luvulla kaupungin – pieniä kauppoja ja veneet pysähtyy.Voit myös vierailla Koulumuseo ja lähistöllä, Valla Leisure Centre kanssa Rautatiemuseo, mini eläintarha jne.

Itä-Götanmaan Länsmuseum on myös vierailun arvoinen – sen historiallinen ja nykytaiteen näyttelyitä.

Linköpingin lentokenttä on vain 5 km keskustan ulkopuolella.