Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oskarshamn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oskarshamn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oskarshamn miniopas

Autovuokraamo Oskarshamn
Autonvuokraus Oskarshamn – Kuva: © Anchor2009

Oskarshamn, joka on noin. 26000 asukasta, sijaitsee Kalmar län Smoolanti ja maisema – erityisesti Kalmarsund vuonna Ruotsissa, joka erottaa mantereen on lounaisrannikolla Ruotsissa Öölannin.Kaupunki, alkuperäiseltä nimeltään Döderhultsvik, perustettiin vuonna 1856, mutta oli täysin siitä 1646 oli asema ”Köping”.

Oskarshamn on tärkeä satamakaupunki, ja siellä on autolauttoja täällä Visbyssä Gotlannissa ympäri vuoden. Kesällä on myös lautta reittejä Byxelkrok on Öölannin ja suosituin saaren pohjoisosassa Blue Maiden Kalmarsund. Koko saari on tilaa National Park.

Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on museo erottuva treskulptøren ”Döderhultarn” (Axel Robert Petersson, 1868-1925) – Dödarhultarmuseet. Samassa rakennuksessa on myös Oskarshamn Sjöfartsmuseum. Lisäksi on paljon turisteja, jotka olisivat pysähtyä tehtaanmyymälä kuuluisan Lily Stearinfabrik Mustasaaren, joka on valottamaan Oskarshamn vuodesta 1839. Kävelyllä viehättävässä vanhassa kaupungissa – alueet ”valmis” ja ”Fnyket” – on myös suositeltavaa.

Oskarshamn Flygplats on alueellinen lentoasema 12 km keskustasta pohjoiseen – joka on säännöllisiä lentoja Tukholma (Arlanda).