Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Falköping

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Falköping sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Falköping miniopas

Autovuokraamo Falköping
Autonvuokraus Falköping – Kuva: © Harri Blomberg

Falköping sijaitsee Länsi-Götanmaan lääni, joka on sen sijainti lounaisosassa Ruotsissa. Kaupungissa on noin 16000 asukasta ja sijaitsee kahden vuoren ylätasangolla – Ålleberg (330 metriä) ja Mösseberg (324 m).

Falköping sijaitsee 150 km koilliseen suurten merenrantakaupungissa Göteborgissa.

Keskellä on jalankulkija ”Storgatan” kauppoja ja kahviloita, ja Stora Torget on ystävällinen kokoontumispaikka, jossa suihkulähde ”Venus kylpyhuoneen” vuodelta 1931 seisoo. Hieman etelään Stora Torget löytää Gamla Stan – sen pieni taloa 1800-luvulta. Muuten kaupunki on useita gallerioita ja teatteri.

Kaupungin nähtävyydet ovat museon Falbygdens ehkä suosituin. Tämä on kotiseutumuseo ja näyttelyitä esineitä kivikaudelta 1800-luvulle.

Myös kivi kirkko 1100 – ”Pyhän Olavin Kyrka” on tutustumisen arvoinen. Jotkut varmaan lopettaa Lennart Magnusson Motorcykelmuseum – jos 120 moottoripyöriä eri aikakausilta on esillä.

Niille, jotka haluavat uiminen, ”voi Odenbadet”: Falköping tarjota sekä sisä-ja ulkouima-allas.

Mösseberg on myös useita nähtävyyksiä, kuten pieni eläintarha, jossa kaneja, riikinkukkoja ja hanhia sekä Mösseberg torni – joka on 35 metriä korkea, ja antaa kävijöille upea näköala kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Jönköping lentokenttä, joka sijaitsee 70 km kaakkoon Falköping. Sieltä on suorat lennot Tukholma – Arlanda.