Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Skellefteå

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Skellefteå sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Skellefteå miniopas

Autovuokraamo Skellefteå

Autonvuokraus Skellefteå – Kuva: © Jörgen Lundqvist

Skellefteå, joka on noin. 33000 asukasta, sijaitsee Västerbottenin lääni – 94 kilometriä etelään Piteån ja 136 km pohjoiseen Uumajan .Skellefteälven virtaa kaupungin läpi, ja etäisyys keskustasta joen toimipiste Pohjanlahden on kyse. 15 km. On Skelleftehamn (n. 3200 asukasta), joka toimii Skellefteåssa ”portti”.

Skellefteå kehittyi vähitellen kaupungin ympärille 1730 asti täydet kauppaoikeudet saavutettiin vuonna 1845. Kirkko oli kuitenkin ollut täällä jo 1100-luvulla. Tänään pääkirkko, Skellefteå Landsförsamlings Kyrka, aloitettiin 1300-luvulla – mutta on sittemmin niin voimakkaasti uusittu ja laajennettu. Yhdessä Bonnin alueen Stan (joka sisältää 116 elossa ns kyrkstugor ”) ja Ruotsin vanhin puinen silta (Lejonströmsbron vuodesta 1737) mukaan kirkko kulttuurin alueella nimeltä” Skellefteå sockencentrum ”. Tämä alue on kaupungin tärkein matkailukohde.

Skellefteå on myös monia friluftsakiviteter tarjolla – kesä ja talvi. On olemassa useita erilaisia talviurheilulajeja tapahtumapaikat ja ympäri kaupunkia – ja kesällä se on niin mahdollisuuksia Joella. Lisäksi on olemassa useita nähtävyyksiä lapsille kuten kesä puisto Lilliput Land and Water Park Vitbergsbadet (joka muuten on myös houkutteleva aikuisille).

Alueelliselle lentoasemalle Skellefteå Flygplats sijaitsee 20 meripeninkulmaa etelään downtown – ja säännöllisesti reitit Tukholma (Arlanda).

Suomi