Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kristinehamn

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristinehamn sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristinehamn miniopas

Autovuokraamo Kristinehamn
Autonvuokraus Kristinehamn

Kristinehamn (18000 asukasta v. 2007) sijaitsee Keski-Ruotsissa, ja se on osa Värmlannin läänissä.Kaupunki on hallinnollinen keskus Kristinehamnissa kunta, joka sijaitsee enintään koillispuolella Ruotsin suurin järvi Vänern.

Kaupungissa on yksi suurimmista järven satamiin, ja kesällä on lauttayhteydet osa saarista – myös Valon joissa on hiekkarantoja.

Suosittu nähtävyys on otettava venematkan ainutlaatuinen alus ”Christine af Bro, joka on tyyppiä Bojer, ja käytetään matkailijoiden liikenteen Vänernillä.

Kristinehamn taidemuseo on myös yksi kaupungin nähtävyyksiin – modernin taiteen museossa – näyttely ruotsalaisia ja kansainvälisiä teoksia.Museo sijaitsee kauniissa ympäristössä tottumukset Marie’s Beach Park.

Toinen nähtävyys on 15 metriä korkea veistos Picasson Strandudden 1965. Tämä on monumentaalinen veistos Picasson vaimo Jacqueline, ja on yksi suurimmista Picasson veistoksia maailmassa.

Lähin lentokenttä on Karlstadin lentoasemalle, joka sijaitsee 58 km länteen Kristinehamnin.