Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karlstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karlstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karlstad miniopas

Autovuokraamo Karlstad
Autonvuokraus Karlstad

Karlstad (60000 asukasta v. 2008) sijaitsee Keski-Ruotsissa, ja on hallinnollinen keskus sekä paikallis-ja Karlstadin Värmlannin läänissä.Kaupunki sijaitsee joen Klarälven, joka virtaa Ruotsin suurin järvi Vänern.

Karlstad on useita nähtävyyksiä, kuten Värmlannin museo, kaupungin tärkein museo – joka keskittyy taiteen, historian ja kulttuuriperinnön alueella.

Noin 8 km itään keskustasta, Alsters Country House, joka oli Gustaf Frödinge synnyinpaikka.

Fröding Gustaf (1860 – 1911) oli kuuluisa ruotsalainen runoilija, ja kartano, voidaan esim. Katso näyttelyt hänen elämästään ja työstään. Paikan päällä arrrangeres on usein konsertteja, luentoja ja lapset – ja Alster kartano sijaitsee kauniissa ympäristössä.

Karlstad suunnittelu uusi nähtävyys kaupunkiin – Brigade Museo Värmlannissa – jonka on määrä avajaiset 2012, ja tulla museo, joka kertoo tarinan Ruotsin puolustus.

Sijaitsee aivan Karlstadin Bergvik ostoskeskus, jossa on 65 myymälää ja ruokapaikkoja.

Kaupungin oma lentokenttä, Karlstad Airport sijaitsee 18 km luoteeseen kaupungin keskustasta.