Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Åre

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Åre sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Åre miniopas

Autovuokraamo Åre
Autonvuokraus Åre

Åre on pieni kylä, jossa noin. 1200 asukasta Jämtlannin läänissä Ruotsissa – ja oli 1700 – ja 1800 on tunnettu kylpylä.Jo 1100 pyhiinvaeltajat kerääntyivät Åren vanhan kirkon.

Matkailu on vanha ja hyvin perinteinen elinkeino on, mitä nykyään tunnetaan ennen kaikkea yksi Ruotsin suosituimmista hiihtokeskuksista. Jo 1910 oli kivikkoinen polku on, joka on edelleen toiminnassa ja joka on peräisin on nelikulmainen (398 metriä) – ja päättyy Fjällgården (556 m). Vuonna 1940 oli myös Ruotsin ensimmäinen hiihtohissi rakennettiin täällä.

Muita nähtävyyksiä Åre on edellä Åren kirkko mainitaan. Vanhin osa on peräisin 1100 ja 1700 kirkko oli varsin merkittävästi. Muuten Tännforsen (yksi Ruotsin suurin vesiputous, jonka pudotuskorkeus 38 m) ja samassa kaupungissa Njaarke suosittu matkailukohde alueen ympärillä on.

Lähin lentokenttä on Åre Östersundin lentokentälle, joka sijaitsee Frösön – noin. 94 km itään Åren.