Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Luulaja Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Luulaja Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Luulaja Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Luulaja Lentokenttä
Autonvuokraus Luulaja Lentokenttä – Kuva: ©

Luelå Airport (LLA) sijaitsee noin 7 kilometriä etelään, kaakkoon Luulaja ja kylän lähellä Kallax.On shuttle välillä Luulaja ja lentokentälle. On neljä autovuokraamojen sijaitsee tuloaulassa, on Hertz, Avis, Europcar ja Budget.

995581 matkustajia kävi Luulajan lentokenttä 2008, joka on 6 suurin lentokenttä Ruotsissa. Luulaja, ensisijaisesti matkustaa kohteeseen Ruotsissa, ja sillä on suora yhteys 6 eri kohteisiin. Kesällä on useita tilauslentoja maiden Välimerellä Luulajasta. Lentoasema avattiin vuonna 1941 kuin sotilaallinen lentokenttä.

Luelå Airport on ravintola / kahvila ja verovapaa myymälä. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM-ja VIP-huoneita, jotka sopivat konferensseihin.

Lentoaseman verkkosivuilla myös mainostaa erityinen palvelu niille, jotka haluavat mennä naimisiin lentokentällä ja opastus. Ei ole hotelleja Luulajan lentoasema.