Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Östersund Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Östersund Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Östersund Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Østersund Lentokenttä
Autonvuokraus Østersund Lentokenttä

Åre Östersundin lentoasema (OSD), joka tunnetaan myös nimellä Frösön Östersundin lentokentälle, joka sijaitsee 11 km länteen Östersund ja 94 km itään Åren. On shuttle välillä Östersundin ja lentoaseman yhteydessä SAS lähtöjä. Avis, Hertz ja Europcar ovat autovuokraamojen jotka tarjoavat palvelua lentoasemalla.

380 000 matkustajaa vieraili Östersundin lentokentälle vuonna 2008, se on yhdeksäs suurin lentokenttä Ruotsissa. Lisäksi Trondheim ei ole säännöllisiä kansainvälisiä lentoja Åreen Östersundin lentokentälle, mutta on olemassa useita tilauslentoja. Talvella se on tilauslentoja lentokentän yhteydessä skiturisme.

Åre Östersundin lentoasema on yksi valikoima kauppoja ja syöminen juominen paikkoja. Se on langaton internetyhteys ja kokoustilat. Ei ole hotellin lentoasemalla.