Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Trelleborg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trelleborg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trelleborg miniopas

Autovuokraamo Trelleborg

Autonvuokraus Trelleborg

Trelleborg on Ruotsin eteläisin kaupunki.Se on noin. 26000 asukasta ja se sijaitsee Scania (jossa on nimi sekä maiseman ja LAN).

Trelleborg mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1257, mutta juuret menneisyydessä – viikinkiajalla – kun oli rengas linna (kutsutaan ”virkamies”) täällä. Tämä on hiljattain kunnostettu jälkeen arkeologisia löytöjä, ja on tänään yksi suosituimmista nähtävyyksistä.

Muita nähtävyyksiä Trelleborg on vanha vesitorni vuodelta 1912 (jossa on tällä hetkellä tällainen Café), Trelleborg City Park (rakennettu 1896) ja National Axel Ebbesen Konsthall.

Trelleborg on muuten tunnettu vilkas satamakaupunki, joka suorittaa kattava kuljettaa sekä rahtia ja matkustajia. On lautalla linkki täältä sekä Sassnitz, Rostockiin ja Travemündeen Saksassa – ja ?winouj?cie, Puola.

Lähin suuri lentokenttä on Malmö Airport (Sturup) , joka sijaitsee Svedala, 28 km luoteeseen Trelleborg.

Suomi