Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Lund

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Lund sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Lund miniopas

Autovuokraamo Lund

Autonvuokraus Lund

Lund sijaitsee Etelä-Ruotsissa , ja se on osa Skånen läänissä.Itse kaupungissa on 76200 asukasta (2005), kun taas koko kunnan asukasluku on 109000 (2009).Kaupunki on lähellä Juutinrauman – noin 17 km koilliseen Malmö , ja vain 60 km päässä Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina .

Lund on perustettu noin vuonna 990, ja on yksi maan vanhimmista kaupungeista. Lund on parhaiten tunnettu yliopisto, joka vihittiin käyttöön 1882, on nykyään noin.30000 opiskelijaa.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä teatterit, museot, galleriat ja konserttipaikkoja. Lisäksi kaupunki on hyvät ostosmahdollisuudet ja vilkas yöelämä. Arkkitehtuurin kaupunki on sekoitus vanhan keskustan ja moderneja rakennuksia.

Lundin tuomiokirkko 1100 on yksi suosituimmista nähtävyyksistä. Muut matkailukohteet kaupungin ovat: Cultural History Museum, Lund tähtitorni vuodesta 1867, Lunds Konsthall – Ruotsin ja Pohjoismaiden nykytaiteen Skissernas museo, eläinmuseo, Historiallinen museo – kanssa Cathedral Museo ja keskiajan näyttelyyn sekä kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa – yli 7000 erilaista kasvia.

Lähin lentokenttä on Malmö – Sturup Airport , joka sijaitsee 26 km kaakkoon Lund.

Suomi