Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Borås

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Borås sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Borås miniopas

Autovuokraamo Borås
Autonvuokraus Borås

Borås sijaitsee Lounais osa Ruotsia, tarkemmin sanottuna Länsi-Götanmaan läänissä.Kaupungissa on 64000 asukasta (2008), sijaitsee joen Viskan. Borås on perustettu vuonna 1622 kuningas Kustaa II ja tunnetaan ennen kaikkea sen tekstiiliteollisuudelle ja sen monet postimyyntiyritykset.

Kunta on 121 kirkkoa, ja Boråsissa keskustassa Caroli Kyrka peräisin 1669 – kaupungin vanhin.

Suosituimmat matkailukohteet kaupungin Boråsin eläintarhassa (jossa korostetaan Afrikkalainen ja Euroopan eläimet), hiljattain avattu elämyspuisto Upzone (vieressä eläintarha ja kiipeily väylät ja bobbycar), Borås Taidemuseo (jossa keskitytään nykyisen) ja Textilmuseet (kulturhistoriskt museo kertoo tekstiilien perintö). Lisäksi kaupungin maamerkki –   ”Vanha vesitorni – nähtävyys.Se on rakennettu vuonna 1900.

Muuten kaupunki on hyvä ostos postimyynnistä myymälät, tehtaanmyymälät, tai kaupungin tärkeimpiä ostoskeskus ”Smashing Land” – joka on yli 100 liikettä ja ravintolaa.

Borås on usein konsertteja, tapahtumia ja näyttelyitä, ja kaupunki on paljon puistoja ja viheralueita.

Lähin lentokenttä on Göteborg – Landvetter Airport sijaitsee 40 km länteen Borås.