Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Arvika

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Arvika sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Arvika miniopas

Autovuokraamo Arvika
Autonvuokraus Arvika

Arvika on pieni kaupunki Länsi-Ruotsissa on 14200 asukasta (2007), ja se on osa Värmlannin läänissä.Kaupunki sijaitsee Lake Glafsfjorden, jotka liittyvät tavat (Ruotsin suurin järvi) kautta Byälven River.

Arvika on tunnettu ja rikas kulttuuri, ja on useita gallerioita ja museoita. Rack kaupunginmuseo on tunnetuin – taidetta, joka osoittaa teoksia jäsenten ns Rack City Colony ”(ryhmä ruotsalaisia taiteilijoita, jotka kokoontuivat Arvika jälkeen vuosisadan). Museossa on näyttely tunnettujen teosten ja kauniita veistoksia, ja siellä on myös kahvila ja museokauppa.

Toinen matkailukohde Arvika on Fordonsmuseet – Museoautonäyttely, moottoripyörien ja hevonen perävaunut. Arvika on mukava kaupunki puisto vuonna 1913 ja fugledam, kukkapenkkiin ja veistoksia.

Hieman kaupungin ulkopuolella on sekä luonnonsuojelualue ja useita rantoja.

Arvika on vuosittain useita musiikkifestivaaleja – jos Arvika festivaali on suosituin. Tämä pidetään joka kesä, ja kiinnittää paljon turisteja kaupunkiin.

Lähin lentokenttä on Karlstadin lentoasemalle, joka sijaitsee 62 km kaakkoon Arvika.