Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kristianstad

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kristianstad sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kristianstad miniopas

Autovuokraamo Kristianstad

Autonvuokraus Kristianstad

Kristianstad (33100 asukasta vuonna 2006) sijaitsee Etelä-Ruotsissa , ja se on osa Skånen läänissä.Kaupunki on hallinnollinen keskus Kristianstadin kunnassa, sekä kaupan ja kulttuurin keskus alueella.

Kristianstad sijaitsee järven rannalla ”Hammarsjön” – noin. 20 km länteen Hanöbukten Itämerellä. Osat Kristianstad sijaitsee merenpinnan alapuolella, ja Ruotsin alimmillaan (2,41 metriä merenpinnan alapuolella) sijaitsee täällä.

Ytimessä Kristianstadin on hyvät ostosmahdollisuudet, kauppoja ja kahviloita vetonaula – ”Heliga Trefaldighetskyrkan” alkaen 1628 – on myös keskustassa, aivan Stora Torget.

Toinen nähtävyydet Kristianstad on alueen museo – museo paikallisen kulttuurin, historian, taiteen ja elokuvan. Myös kaupungin rautatiemuseo. Lisäksi Stora Kronohuset vuodesta 1840 kannattaisi käydä samoin kuin linnake Konungen – rekonstruoida 1700-luvun linnoitus, koska se näytti, kun Kristianstad oli linnoitus.

On hyvä uinti Kristianstad, sekä ulkona että sisällä. Tivolin kaupungissa – joka on sekä leikkipaikka fugledam ja kahvila sijaitsee myös vesipuisto Tivoli kylpyhuone – vetonaula koko perheelle.

Kristianstad lentoasema on 15 kilometriä etelään keskustasta.

Suomi