Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Karlskrona

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Karlskrona sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Karlskrona miniopas

Autovuokraamo Karlskrona
Autonvuokraus Karlskrona

Karlskrona sijaitsee Blekingen lääni on Ruotsin Itämeren rannikolla. Keskuksessa on noin. 35000 asukasta, jotka sijaitsevat saarilla leikkaus tilalla. Suurin saari – Trossö – muodostavat suurimman Karlskronan keskustassa.

Karlskrona on perustettu vuonna 1680, ja on tunnetuin vanhan merivoimien tukikohta 1600 – ja 1700-luvulla listattu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Kaupungissa on useita suosittuja nähtävyyksiä, kuten Silent saari – joka on merimuseo piiri, Fredrik tuomiokirkko 1700,   Trefaldighetskyrkan vuodesta 1697, Blekingen Museo – County Museum on esillä noin rannikkoalueiden kulttuuria ja alueen historiaa, automuseo ja Drottningskärs Kastell 1600-luvulta.Myös hiljattain avattu museo Kulenovic Collection on tutustumisen arvoinen – taidemuseo sijaitsee aukiolla ”Vesi Castle” vuodesta 1863. Kokoelmaan kuuluu teoksia Van Gogh, Matisse ja Rembrandt.

Hieman pois keskustasta on Barnens Farm – yhdistetty ulkovesipuisto, leikkipaikka ja mini eläintarha.

Karlskrona on myös hyvä ostos ja hienoja rantoja. Kaupungissa on myös lauttaliikenteen tällaisiin Gdynia, Puola.

Lähin lentokenttä on Ronneby Airport, joka sijaitsee 36 km luoteeseen Karlskrona.