Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Norrköping Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Norrköping Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Norrköping Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Norrköping Lentokenttä
Autonvuokraus Norrköping Lentokenttä – Kuva: © Henrik Sendelbach

Lentokenttä Norrköping (NRK) kutsutaan myös Kungsängen Flygplats ja on lähellä E6 3 km itään Norrköping. On säännöllisesti shuttle välillä Norrköpingissä ja lentokentän. On neljä autovuokraamojen lentoasemalla on Europcar, Sixt, Hertz ja Avis.

Vuonna 2009 100177 matkustajat lentoasemalla, melkein kaikki liittyy ulkomaisia lentoja. Transavia Airlines Sterling Airlinesin ja Finncomm Direktflyg palvella lentoaseman Kööpenhaminan, Visby ja Helsinki kohteisiin. Toukokuussa 2010 Ryanair aloitti lennot Alicante. On olemassa myös useita tilauslentoja Norrkoping Airport tammikuun ja kesäkuun välillä.

Norrköpingin lentokenttä on ravintola ja kauppa tarjoaa verovapaita tuotteita. Muita palveluja ovat langattomat Internet ja ATM. Lähin hotellit lentokenttä sijaitsee Norrköpingissä.