Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Uumaja

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Uumaja sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Uumaja miniopas

Autovuokraamo Uumaja

Autonvuokraus Uumaja – Kuva: © Mikael Lindmark

Uumaja on hallinnollinen keskus Västerbottenin lääni. Kaupungissa on noin. 76000 asukasta ja sijoittuvat n.. 15 km päässä rannikolta Pohjanlahden.   Uumajan Älv kulkea keskustaan, ja lopussa se löydämme pikkukaupungista Holmsundin (n. 8000 kutsua järjestää), joka toimii Uumajan satamassa.

Uumajassa on viime vuosina investoinut voimakkaasti taiteen ja kulttuurin – ja tästä syystä nimetään Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2014. Se on järjestänyt useita merkittäviä kulttuuritapahtumia täällä, varsinkin musiikki.   Tärkeintä on Uumajan Jazz Festival, Umeå Folk Music Festival, Umeå Open, Punk Festival, House of Metal ja Made festivaali (musiikki, kuvataide, tanssi – Etcetera).

Muuten on olemassa useita mielenkiintoisia museoita Uumajassa. Tunnetuin on Bild-museo (nykytaiteen), Svenska Skidmuseet, Västerbottenin museo ja Sculpture Umedalen (veistospuisto pysyviä laitoksia – vaan osoittaa myös vaihtuvia näyttelyitä).

Uumajan lentokentälle City Airport sijaitsee 4 km kaupungin ulkopuolella – ja sieltä Holmsund lautta Vaasaan Suomessa.

Suomi