Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Malmö Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Malmö Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Malmö Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Malmö Lentokenttä

Autonvuokraus Malmö Lentokenttä – Kuva: © Jorchr

Malmö Airport, jota kutsutaan myös Sturup Airport (IATA: MMX), on lentokenttä sijaitsee aivan Svedala noin 28 km päässä Malmö , 26 km päässä Lund ja 55 km päässä keskustasta Kööpenhaminassa .On Kuljetus lentokentältä sekä Malmön ja Lundin, ja suunnitelmissa on rakentaa rautatie Kööpenhaminaan. Autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Europcar, Hertz, Budget, Mabi ja Sixt.

1.527.220 matkustajaa vieraili Malmö Airport vuonna 2009, ja Ruotsi 5 suurin lentokenttä.Se on käynyt monet tilauslentoja lähinnä lentämistä kaudella tammikuu-kesäkuu, kohteisiin Etelä-Euroopassa ja Turkissa .Koko kolmen eri yrityksen lentävät Bagdadiin Malmö.

Malmö Airport on 5 eri baareja, kahviloita ja ravintoloita sekä kolme kauppaa, jotka ovat tax-free-myymälä. Muita mukavuuksia ovat Internet-kahviloiden, konferenssikeskus, ATM. Best Western Sturup Airport Hotel sijaitsee lentokentällä.

Suomi