Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nyköping

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nyköping sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nyköping miniopas

Autovuokraamo Nyköping
Autonvuokraus Nyköping

Nyköping, joka on noin. 40000 asukasta, sijaitsee Itämeren – noin. 100 km lounaaseen Tukholmasta – ja on hallinnollinen keskus Södermanlandin (Sörmlands) LAN.Nyköping-joki virtaa läpi kaupungin. Nyköping tuli kaupunki vuonna 1444, mutta on vielä vanhempi – luultavasti yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista.

Arkkitehtonisia nähtävyyksiä S: t Nicolai kyrka kyrka ja Alla Helgona mainittu – niin 1200-luvulla. Muuten Nyköpinghus kaupungin tärkein nähtävyys. Se oli lueteltu linna / linnoitus on jo 1100 – mutta muunnetaan linna 400 vuotta myöhemmin. Castle Tower käyttää Sörmlands museon näyttelyihin.

2 km etelään kaupungin Mr. Arno Farm – luetellaan tavarat 1200-luvulla, mutta rakennettiin uudelleen sen nykyinen ulkoasu on vuodelta 1863. Muuten Nynäs linna, 30 km pohjoiseen Nyköpingin suosittu matkailukohde. Se on renessanssipalatsi, joka oli alun perin rakennettu noin 1650, mutta palautettiin osittain uudelleen vuonna 1860. Linna sijaitsee kauniissa puistossa.

Lähin lentokenttä on Tukholma-Skavstan lentokentälle, joka on 6 km luoteeseen Nyköpingin keskustassa.