Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kalmar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kalmar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kalmar miniopas

Autovuokraamo Kalmar
Autonvuokraus Kalmar

Kalmar sijaitsee Ruotsin Madras Kalmarin läänin ja kuuluu ruotsalaiseen maaseutuun Smoolannissa. Kaupungissa on noin 35000 asukasta, ja se on arvioitu lähiöissä – kasvava väestö 61000 asukasta (2008). Kaupunki sijaitsee Kalmar Sound – vesien välillä Ruotsin mantereen ja Öölannin Itämerellä. On mahdollista ajaa saareen kautta Öölannin sillan.

Kalmar on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, ja on luultavasti ollut asutusta jo kivikaudella.

Kalmar on hyvä ostos mahdollisuudet – sekä kaupoissa ja kauppakeskuksissa ja keskustassa on mukavia ravintoloita ja pubeja.

Kaupungin tärkein nähtävyys on vanhan kaupungin Kalmarin linna 1500-luvulta. Linna on avoinna yleisölle, ja on pysyvät näyttelyt. Muuten, Kalmar tuomiokirkko 1700: n vierailun arvoinen, ja Stadsparken   – Jos Kalmar taidemuseo sijaitsee.Taidemuseo on ensisijaisesti näyttely nykytaiteen.

Rannikolla on kauniita rantoja, jotka on vetää turisteja kesällä.

Kalmar Airport sijaitsee 5 km keskustasta länteen, se on suorat lennot Tukholmaan.