Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Örnsköldsvik

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Örnsköldsvik sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Örnsköldsvik miniopas

Autovuokraamo Örnsköldsvik
Autonvuokraus Örnsköldsvik

Autonvuokraus Örnsköldsvik

Örnsköldsvik on satamakaupunki kauniita saaria Pohjanlahdella, erityisesti Västernorrlands County. Se on noin. 29000 asukasta, ja tuli kaupunkiin vasta 1894. On kuitenkin löytyy arkeologisia todisteita siitä, että ihmiset asuivat täällä jo pronssikaudella.

Örnsköldsvik on tunnettu urheilu kaupunki – ja Ruotsin kuuluisin jääkiekkojoukkue MODO Hockey on sen perusta täällä. He kotiottelunsa uudella Fjellräven Center, joka sijaitsee satama-alueella, joka on myös paikka suuria konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.

Useimmat Örnsköldsvikin nähtävyydet olla jokin yhteys urheiluun – pääasiassa erilaisia talviurheiluun. Suuri laitos taloa sisätiloissa Skyttis halli sekä jääkiekko curling.Lisäksi ulkona mukavuuksia täällä myös muodossa hyvä hiihto talvella.   Muuten Skyttis areenan iso show Örnexpo, joka järjestetään keväisin ja jossa monet kuuluisat artistit.   Lisäksi kaupunki on suuri rinteitä mäkihyppy ja laskettelu.

Alueelliselle lentoasemalle Flygplats Örnsköldsvik sijaitsee 25 km pohjoiseen semtrum – säännöllisesti reitit Tukholma (Arlanda) ja Kiiruna.