Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tukholma Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tukholma Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tukholma Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Tukholma Lentokenttä
Autonvuokraus Tukholma Lentokenttä – Kuva: © Andreas Trepte

Tukholman Arlandan lentokenttä (ARN) on 43 km pohjoiseen Tukholmasta ja 40 km kaakkoon Upsala. On sekä juna-ja linja-autoliikenne välillä Arlandan ja Tukholman. Mabi hyrbilar, Europcar, Hertz ja Avis-auton yritykset, jotka perustuvat lentoasemalla.

16,1 miljoonaa matkustajaa vieraili Tukholman Arlandan lentoasemalla vuonna 2009 tehden suurin lentokenttä Ruotsissa, ja kolmas suurin PohjoismaissaKööpenhaminassa ja Oslossa.Arlandan voi lentää yli 150 kohdetta ympäri maailmaa. Se on 5 terminaalit, joista viimeisin, jonka vuonna 2002 avattu, koska on bussikuljetus välillä. 3 suosituinta kansainvälisiin kohteisiin ovat Kööpenhamina, Oslo ja Lontoo. Tukholman Arlandan lentokentälle on päätukikohta Nextjet, Norja Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Skyways Express ja TUIfly Nordic

Tukholman Arlandan lentokentällä on erittäin hyvä tarjous niille, jotka haluavat syödä, juoda ja ostoksia 35 eri baareja, kahviloita ja ravintoloita ja lähes 50 myymälää.Liike-ja kokoustilat ovat myös erittäin hyviä. Lisäksi Arlandan apteekki, kappeli, kampaamo, suihkut ja kuntosali, pankki, langaton internetyhteys ja lääkäriasema.Radisson SAS SkyCity Hotel, Radisson SAS SkyCity Hotel, hotelli Lepo ja Fly sijaitsee lentokentällä.