Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mjölby

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mjölby sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mjölby miniopas

Autovuokraamo Mjölby
Autonvuokraus Mjölby

Mjölby on pieni kaupunki, jossa 12000 asukasta, sijaitsee Itä-Götanmaan lääni – välillä on paljon suurempi kaupunki Linköping (34 km itään) ja Vättern (33 km kauemmas länteen).

Niillä alueilla ympäri kaupunkia on lukuisia historiallisia jäänteitä, jotka ovat myös Mjölby suosituimmista nähtävyyksistä. Tämä sisältää kaksi suurta alueilla hautoja rautakauden – Kungshöga gravfält ja Solberg gravfält.   Muuten on olemassa monia elossa riimukiviä alkaen viikinkiajan säteellä 1 kilometrin päässä keskustasta.

19 km luoteeseen Mjölby – ja naapurikaupunkiin Vadstena – on yksi suurimmista matkailukohteet tässä osassa Ruotsia : Vadstenan Kloster.Se perustettiin vuonna 1346 Ruotsin kuuluisin viime viikonloppuna – heliga Birgitta. Vuonna 1386 sitä käytettiin istuin vastaperustetun Birgittinerordenen. Joka vuosi pyhiinvaellusmatkan täällä osallistujia monista eri maista.

Muuten, se on kaunis maisema ympärillä Mjölby – ja vähän luoteeseen kaupungin keskustasta, virkistysalueen Skogssjöbadet – joka on hyvin suosittu kohde.

Lähin lentokenttä on Linköping City Airport, joka sijaitsee noin. 30 km länteen Mjölby.