Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Eskilstuna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Eskilstuna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Eskilstuna miniopas

Autovuokraamo Eskilstuna

Autonvuokraus Eskilstuna

Eskilstuna sijaitsee kaakkoon Ruotsissa ja kuuluu Södermanland County.Kaupungissa on 95000 asukasta (2009) ja sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä joen Eskilstunaån – 10 km päässä Mälaren.

Eskilstuna kaupunki perustettiin vuonna 1659, on teollinen kaupunki, joka tunnetaan parhaiten valmistamalla tätä veitset ja sakset.

Yksi sen nähtävyyksiin on ”Old Town” mukavia kahviloita, muotiliikkeitä ja taidegallerioita. Myös Eskilstunan taidemuseo on tutustumisen arvoinen – sijaitsee vanhassa teollisuusrakennuksessa, ja on näyttely maalauksia 1600-luvulta nykypäivään.

Lapsiperheille olisi käynyt Park Zoo – joka sisältää sekä eläintarha, huvipuisto ja ulkouima-allas.Eläintarha on kuuluisa valkoiset tiikerit ja puisto-kylpy voi myös pelata rantalentopalloa.

Eskilstuna on myös sisätiloissa vesipuisto – ”Vattenpalatset”.

Muita nähtävyyksiä ovat Munktell museo – joka kertoo Ruotsin teollisuuden historiaa ja Fors Kyrka vuodesta 1000’s – yksi Ruotsin vanhimmista ja parhaiten säilyneistä kirkoista.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Tukholma – Arlanda Airport sijaitsee 150 km koilliseen Eskilstunassa.

Suomi