Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Norrköping

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Norrköping sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Norrköping miniopas

Autovuokraamo Norrköping
Autonvuokraus Norrköping – Kuva: © Thuresson

Norrköping, joka on noin. 85000 asukasta, sijaitsee Itä-Götanmaan lääni – 160 km lounaaseen Tukholmasta. Kaupunki sijaitsee pää vuonon Bråviken (käsivarteen Baltic Sea), jossa joki Motala on sen voimassaolon päättymistä.

Norrköping on ollut kaupungin asema vuodesta 1384, mutta oli sen todellinen kukoistus myöhemmin – erityisesti vuonna 1600. Tämä johtui pääasiassa yritteliäs, Vallonian rauta laitteistojen ja yrittäjä Louis De Geer (1587-1652) ratkaistaan tässä. Hänen patsaansa seisoo Old Market – ja yksi kaupungin tärkeimmistä kulttuurilaitokset ovat nimetty hänen mukaansa: Louis De Geer Concert & Kongresshus (1994). Lähellä tätä löydämme muut ns teollinen maisema ”, jossa tilat entisen Holmens Pappersbruk on palautettu ja nyt asettavat itsensä hyödylliseksi” Campus Norrköping (osa Linköpingin yliopisto).

On olemassa monia suuria kaunis rakennus Norrköpingissä, kuten Geers aika todella oli Ruotsin toiseksi suurin kaupunki. Osa näistä on myös tärkeitä kulttuurisia tehtäviä. Tämä sisältää Norrköpingin taidemuseon klo Drottninggatan (kaupungin pääkatu) ja ainutlaatuinen ”Strykjärnet”, joka sijaitsee osaksi Motala Ström, joka taloa Työläismuseolta.

Muuten seuraava nähtävyyksiin kuuluvat: eksoottinen kasvi ”kaktusten Ei” Keski Karl Johans puisto-, virkistys-alue Hällristningsmuseet Hellestad Lund (vain itään keskustasta) ja linnan rauniot Johannisborg (pohjoiseen Motala).

Norrköpingin lentokenttä (Kungsängen Flygplats) sijaitsee 3 kilometriä itään keskustasta.