Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Upsala

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Upsala sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Upsala miniopas

Autovuokraamo Upsala
Autonvuokraus Upsala

Upsala, joka sijaitsee noin. 70 km pohjoiseen Tukholmasta, on hallinnollinen keskus Uppsalan lääni.Kaupungissa on noin 130000 asukasta – ja Ruotsin 4 suurin kaupunki. Se on myös yksi maan suurimmista yliopistokaupungeissa.

Uppsalan yliopisto perustettiin jo vuonna 1477 – kuten ensimmäinen yliopisto Skandinaviassa. Vanhin säilynyt yliopiston rakennuksia – Gustavianum (lueteltu 1622) – säädetään mielenkiintoinen ja kattava museo, ja sitä pidetään yhtenä Uppsalan tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Kaupungissa on myös useita historiallisia rakennuksia keuliminen. Kuuluisin on Uppsalan tuomiokirkko – yksi Pohjois-Euroopan suurin katedraali (aloitettu myöhään 1200-luvulla). Myös Uppsalan linna (aloitettu 1500) – joka sijaitsee mäen laidalla keskustasta, on suosittu matkailukohde.

Upsala on myös useita kauniita puistoja – myös 350-vuotias Bota Niska Trädgården ja suunnilleen yhtä vanhoja Trädgården Linné, joka on nimetty kuuluisan ruotsalaisen kasvitieteilijä Carl von Linné. Myös kartanon Linné Hammarby, 15 km kaakkoon keskustasta, on nimetty hänen mukaansa. Vanhimmat osat rakennuskompleksin on pitkä historia ja 1330-luvulla.

Lähin suuri lentokenttä on Arlandan sijaitsee välissä Uppsalan ja Tukholman.